Je woning verhuren in Eindhoven

Begin Contact

Woning verhuren in Eindhoven!

Wilt u uw woning in Eindhoven tijdelijk verhuren, bijvoorbeeld omdat u voor een tijd naar het buitenland gaat? Veldhuis Vastgoed is bij uitstek uw verhuurmakelaar omtrent tijdelijke verhuur van woningen. Wij hebben een zeer uitgebreid internationaal netwerk om de perfecte kandidaat efficiënt te vinden voor uw woning.

Diensten voor verhuurders!

Gaat u voor enkele jaren in het buitenland wonen en wilt u uw woning in Nederland verhuren? Bezit u een tweede huis dat u voor langere tijd wil verhuren? Bij Veldhuis Vastgoed bent u aan het juiste adres.

Met onze gekwalificeerde en langjarige ervaring kunnen wij u ontzorgen bij het zoeken naar een goede huurder en bij het beheren van uw pand tijdens de verhuur.

Een woning verhuren gaat veel verder dan alleen het vinden van een geschikte huurder, een huurcontract en de sleuteloverdracht.

Verhuren in 5 stappen.


1. Bel of mail.


2. Persoonlijke kennismaking


3. Uw woning online.


4. Bezichtigingen.


5. Uw woning verhuurd.

Waarom verhuren via Veldhuis Vastgoed?

Veldhuis Vastgoed heeft ruime en meerjarige ervaring in het verhuren van gekwalificeerde woonruimte en is gespecialiseerd in het verhuren aan expats & internationale studenten.

Wij kunnen u ontzorgen en alles uit handen nemen. Met onze vele contacten met (inter)nationale bedrijven hebben wij een uitgebreid netwerk. Daarnaast worden de huurwoningen geadverteerd op gerelateerde websites en Nederlandse verhuur platformen.

Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw woning zo snel mogelijk verhuurd wordt.

Wij gaan zorgvuldig te werk bij het zoeken naar een geschikte huurder, er wordt een profielschets van de huurders gemaakt en een intentieovereenkomst afgesloten.

CONTACT OPNEMEN

Veldhuis Vastgoed gaat niet alleen op zoek naar een geschikte huurder, maar biedt ook hulp bij andere zaken die komen kijken bij het verhuren van een woning. Wij bieden hulp bij advies over de gewenste status van oplevering, het maken van professionele foto’s van de woning, het opstellen van een huurovereenkomst, huur innen en administreren, inspecteren van de woning en tussentijdse inspectie.

Daarnaast regelen wij de vrijblijvende bezichtigingen met potentiële huurders, sleuteloverdracht en overdrachtsrapportage.

Ook wanneer er eventuele klachten van de huurder zijn of technische storingen zijn, verhelpen wij deze. Wij bieden een servicedienst van 7 dagen per week aan zodat wij snel kunnen schakelen. Bent u op zoek naar een facilitaire- en schoonmaakdienst? Ook hiervoor kunnen wij zorgen.

Nog even de voordelen van Veldhuis Vastgoed op een rijtje:Jarenlange ervaring

Persoonlijk contact

Zorgeloos een woning verhuren

Gespecialiseerd in verhuren aan expats & internationals

Wij spreken de taal van de klant! Contact met bedrijven, scholen, uni’s en consultancy bedrijven.

Team

Hugo

Founder

Florin

Partner

Stan

Rental Agent

Julia

Assistant Rental Agent